laupäeval vikipeedia-töötuba ja kirjutamisvõistluse launch

Laupäeval algavad kaks vikipeedia-artiklite kirjutamise võistlust: eestlased kirjutavad Norrast (sama info pressiteatelisemas formaadis norra.ee veebis) ja norrakad kirjutavad Eestist, võitjal avaneb võimalus sõita kohale ja kontrollida kirjapandu paikapidavust omal nahal. Kui otsustada postituste all olevate kategooriate järgi on tegu esimese sellise ettevõtmisega Eestis, Norras paistab neid ka varem toimunud olevat.

Aga auhinnast huvitavam on minu jaoks hoopis see (mis Google’i otsingu alusel tundub kah Eesti Esimene olevat):

Vikipeedia töötoad toimuvad Tallinnas laupäeval, 4. aprillil kell 14:00-18:00 Vene tn 5 ja Tartus esmaspäeval, 6.aprillil kl. 16:00-20:00 Domus Dorpatensise majas Raekoja plats 1/Ülikooli 7. Töötoas töötatakse mõne Vikipeedia artikli kallal ning selgitatakse Vikipeedia võimalusi ja reegleid.

Vaat kui tore. Olgu öeldud, et asja eestvedajad on Vikipeedia-fännid Norrast ja Eestist kes on saanud kampa ka mõlema maa saatkonnad. Väljakuulutamine on natuke äkiline ja “huvide lahtiütluse” osas on korrektne mainida, et sattusin ettevõtmise peale kuna minu kaasa töötab Kuninglikus Norra Saatkonnas – aga kuivõrd ma ei saa vastu kiusatusele ka ise kohale minna siis promon lootuses aidata kaasa laheda seltskonna kogunemisele :-)

Postitatud rubriiki sahteldamata asjad. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.