google apps premium ja thunderbird deployment

Kas keski lgp lugejatest on tegelenud subjektis olevatega? Mina parasjagu tegelen, heameelega võrdleks märkmeid. St mis ma tahaks:

 • ettevõttes kasutusel Exchange2003+Outlook2003
 • tahaks postinduse outsource’ida google apps tasulise teenuse peale
 • kriban/testin parasjagu (enda jaoks) deployment guide’i
 • tahaks tagada võimalikult valutu ülemineku olukorda (Iiah: “Tiiger saadakse alla ja haiget ei saa keegi! Pea neid kahte asja meeles, Notsu, ja kõik on korras!”), kus post on GMaili peal, kasutajatel võimalus pruukida veebiliidest/Outlook’i/Thunderbird’i
 • sellega kaasneb hulk pisiasju:
  • kiire guugeldamine annab, et ma peaks saama Thunderbirdile tekitada miski cfg faili mis imap-kontod seadistaks
  • kasutajatele peaks vanast konfist üle tooma mh auto fill address mälu (outlook.nk2), selle võiks importida nii veebiliidesesse kui thunderbirdi (sest ma tean, et kasutajad oleksid sahisevalt rahul selliste pisiasjadega). nk2.info juba leidsin, aga mu Vista ei saa seda hetkel käima
  • poliitikad igatsugu lahendusteks nagu “töötaja X outlookis on lisaks endise töötaja Y postkast kust ta saab vanu asju vaadata” (tõenäoliselt Outlooki jaoks lihtsaim .PSTks eksportida, seejärel lasta see Thunderbirdil importida???)
  • kalendrite sünkimine (google’i sync tundub toimivat; aga ma peaks selle vist käivitama kasutaja masinas enne konto üleviimist ja alles siis tekitama uue profiili Outlooki, mis tähendab kasutajana sisselogimist – kas seda annaks vältida?)
  • outlook’i todolist?
  • kindlasti veel miskeid pisiasju mille otsa ma pole veel komistanud

Kui sa oled midagi sellist teinud, siis nagu mainit “võrdleks märkmeid”.

Kui keegi pole seda meil veel teinud, siis ma võin vist varsti teenust pakkuda, koos kasutajatele mõeldud eestikeelsete juhendite ja ekraaniviisoriga ;-)

Postitatud rubriiki sahteldamata asjad. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

25 Kommentaarid