georgia on tubli

Kui keski märkas, siis ma olin suht kriitiline Eesti toimetuleku osas mulluse küberründega. Õigupoolest kübertandril läks päris hästi, aga sealt edasi infosõjaga mitte niiväga (sõltumata sellest kas presidendi IP välja või sisse arvata).

Sattusin umbes pool aastat tagasi vaatama .ge veebi-kohalolu ning kui välja arvata gruusiakeelne avaleht oli rahvusvaheliselt arusaadav informatsioon märkimisväärne. Kuni valimistega seotud skandaali kajastavate originaal-pealkuulamisvideoteni presidendi kodulehel.

Oluliste veebisaitide rahvusvaheline majutamine / info peegeldamine (sh Poola presidendi kodulehel), välismin dubleerimas infot bloggeris… Ning turvakommuuni valmisolek iseseisvalt siduda rünnakuid Venega. Märkimisväärne. (vaatamata kogu kaasnevale masendusele)

This entry was posted in sahteldamata asjad. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

4 Comments