saade küberrünnetest ja kapost

Nii, saade netis. Pets ja Henrik, küberründed ja KAPO aastaraamat. Tsiteerime ohtralt Wollit (KAPO, autoriõigus ja avalik teave). vt podcast.kolhoos või lohista siitsamast:

[ MP3 22.9MB ] [ OGG 38.6MB ]

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
 • Larko

  Igaks juhuks täpsustan (kuna see vist otseselt saates ei kõlanud) et MP3 kujul pole KAPO dokumente mina üles laadinud vaid seda tegi Briti poissmees. Minu koopiad on originaalist muutmata kujul veebis. Hea meelega võtaks need maha aga enne peab KAPO need üles riputama.

  • hmm

   üks tagaotsitav olematust tagaotsitavate niimekirjast on google käshi rippuma jäänud…siiski:)

  • Cougar

   See KAPO lehe parema hiirekliki keelamine on riigiameti kodulehe jaoks ikka eriti lapsik. Firefox näitab küll teadet kuid peale seda teeb ikkagi menüü lahti. See Javascript tegeleb ju tegelikult eventi püüdmisega kuid (õnneks) ei saa mitte kuidagi niimoodi brauseri oma tegevusi keelata :-)

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.