võidu-ujumine vs total immersion

Kas Tallinnas on miskit kursust, mille käigus lastele ja/või täiskasvanutele õpetataks efektiivset ujumist? Poja leidis, et senine ‘trenn’ liigub võidu-ujumise suunas ning ma tahaks alternatiiviks pakkuda midagi, kus rohkem efektiivsusele ja ujumise-mõnule tähelepanu pööratakse. Näiteks Total Immersion frantsiisi vms. Jah, loomulikult võiks videote pealt ise kah õppida ja siis edasi õpetada, aga ikkagi?

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)