reidist kasutaja ja vanematega

Laupne Tehnokratt sai mõistagi jällekord sotsiaalsest võrgust aadressil rate.ee, aga erinevalt varasemast olid meil seltskiks mitte tegijad vaid kasutaja ja kaks lapsevanemat. Kati Pino, Kaja Pino ja Kaur Hanson. Jah ma tean, et Kaja on ka EMTi pressiesindaja, ega ma eilasündind ole. Ja ma oleks heameelega evind kambas ka Valdo Randperet, aga talle ei sobind aeg.

Saade netis kuulatav podcast.kolhoosis, allalaetav siitsamast:

[ MP3 22.9MB ]

Asjapuutuvad kirjatükid tagitud del.icio.us/petskratt/rateee. Aga alustada võiks näiteks Linnari juurest, sest seal on tema lugu viimase lõigu võrra Postimehes ilmunust pikem ja huvitavama moraaliga (sest kõigi maailma küsimuste lahendus ei ole Telekomi kasumi ümberjagamine).

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.