vikid, ajaveebid jne 23ndamal aprillil

Ma olen pikka aega plaaninud teha koolitust turundajatele ja suhtlejatele mis räägiks ajaveebidest, vikidest, vestluste jälgimisest jne – ning mul on järgmisel esmaspäeval st 23.04 üks vaba arvutiklass (ning enne seda veidi aega kursus ette valmistada).

Kui sa oled minu ajaveebi igapäevane lugeja kes ka ise blogib, Google Anlyticsit pruugib jne, siis ei ole see nähtavasti sulle. Aga kui sa oled kuulnud ajaveebidest ja tead vikipeedia olemasolust kuid ei oska neile oma (töises) elus praktilist väärtust leida siis küll.

Tegemist on arvutiklassi-koolitusega kus kõike saab ja peab omal nahal järgi proovima. Toimub 23.04.2007 kell 9-17.30 BCSkoolituse arvutiklassis, aga kursust korraldab Tehnokratt MTÜ st regamine jne [email protected]

Lisainffi leiab siit. Kui tahab täpsemat inffi siis emailib või helistab mulle gsm 56 565 565 või skype: petskratt

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.