koalitsioonileping marsilt

Eilses kratis rappisime Linnar Viigiga koalitsioonilepingut, mida Linnar oli juba jõudnud oma ajaveebis ja Sirbis kokkuvõtvalt iseloomustada:

Rahvuslike sugemetega feodaalne patriarhaat ei ole kohane XXI sajandi avatud maailmas ellujäämiseks.

Saade ise leitav-kuulatav podcast-kolhoosist või siitsamast: [ MP3 23.0MB ]

Lisaks: kuna paar leppe punkti käivad riigi paberivabaks muutmise pihta (earved aastaks 2010 ja kogu riigiaparaadi-sisene suhtlus paberivabaks 2011) siis olgu siia lisatud Enn Saare arvamusnupp EPLis: Paberivaba Eesti 2015.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)