winter-of-code lingid

Tehnokratt oli sedapuhku Winter of Code nimelisest ettevõtmisest – firmadelt ideed ja tugi ja auhinnaraha, tudengitelt kood, ülikoolilt ainepunktid ja EASilt korralduse finantseerimine. Saate leiab varsti podcast’ist, siinkohal muud lingid mis sai lubatud veebi panna:

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

2 Kommentaarid

 1. arvo
  Lisatud 1. apr. 2007 kell 12:02 | Püsiviide

  link kompilaatori projektile:

  http://jsc.sourceforge.net/#Examples

  • madis
   Lisatud 2. apr. 2007 kell 10:43 | Püsiviide

   See pole krosskompilaator vaid seda asja kutsutakse translaatoriks, javascript on interpreteeritav keel! Krosskompilaatori mõiste on tõsi küll väga küll sarnane, gcc on näiteks kompilaator mis võimaldab krosskompileerimist, s.t. me saame i386 platformil olles kokku kompileerida programmi, mis tõõtab ARM platformil.