kollane joon my ass

Nokuulge, herr Savisaar. Nagu pildilt näha pole mitte lihtsalt märkamata jäänud kollane joon, vaid parkla osa mis pole mõeldud parkimiseks, sest see takistaks teiste liikumist-manööverdamist. Ehk suht jõmm koht.

[ olgu siinkohal öeldud, et ma ise kah vahel liiklen sitasti — mõtlematusest, tähelepanematusest või mis iganes; näiteks koju tulles keerasin kahele jalgratturile liiga inetult nina ette, palun vabandust ja katsun vähemalt sama viga mitte enam korrata sest nii oli ohtlik ]

A Postimees on kah sügavalt tropp: Flickr’i leheküljest (millel muideks (c) All rights reserved) on tehtud ekraanilask, lisatud nurka www.postimees.ee ja päevapildiks pandud. Viitamata foto autorile ja linkimata http://www.flickr.com/photos/wrongparking/228078251/ peale. Jaanus samal teemal (Jaanusele: a Flickris on ju Ülo kinnitus, et Savisaare masin? vt Oliveri komm).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

2 Kommentaarid

 1. Oliver
  Lisatud 2. sept. 2006 kell 00:11 | Püsiviide

  Sel ajal kui Jaanus seda lugu päeval kirjutas, polnud veel Flickris täpselt teada kas on ikka Savisaare ametiauto või mitte. Nüüd hiljem on pildi alla juurde tekkinud:

  “EDIT: Kontrollitud – tegu ON Savisaare ametiautoga.”

  • Peeter Marvet
   Lisatud 2. sept. 2006 kell 00:39 | Püsiviide

   ahaa. tnx