spämm-spämm-spämm

Pirra infib esimesest maakeelsest blogi-kommentaari-spämmist. Nii ei tehta. Nojah, asja taga on Timo Teder ja “Commericial Network Solutions OÜ”. Selle firmaga meenub mulle vaid keiss, kus Timo lubas php.ee kohtusse kaevata selle threadi pärast.

Timo: “PHP.ee hagi idee sain ma oma sõbralt Kristjanilt, kes on Intrali juhataja. Kristjan mainis kunagi lõunalauas, et plaanib selle ebameeldiva kodulehe tegijad kohtusse kaevata. See on tõepoolest väga ebameeldiv, kui mingid anonüümsed tüübid suvalist laimu internetifirmade aadressil esitavad.”

Jajah, Intrali/Aspiti-Kristjan oli see kõva vend kelle kohtuga ähvardamisest sai alguse sündmuste ahel mis päädis PHP-Martiniga tehtud saatega eelmisel suvel (OGG). Vaatamata minu pingutustele ei nõustunud Kristjan oma poolt eetris selgitama. Ja ka Timo ülalolev lause on pärit eitavast vastusest, mille sain omapoolsele pöördumisele:

Aga see selleks, mina pean nüüd OMA lubadust pidama, miska olgu Timole ja CNSile edastatud kutse Tehnokratti selgitama kuidas ikkagi selle vabavaraga lood on – kas “Linux toimib vigaselt või ei toimi üldse” või on see pigem “Efektiivne maailmavaade: 100% avatud ärirakendused” (või ongi vigased mittetoimivad ärirakendused efektiivse maailmavaate aluseks?). Loomulikult on teretulnud ka juriidilised teooriad mis seletavad, kuidas nende kahe väite kokkupanemine laimuks kvalifitseerub – sest selles ongi ju kogu kära point?

Sest jah, prob oli minu arusaamise kohaselt nimelt ülalviidatud threadis sisaldunud lingis ja kommentaarides mis puudutasid Timo Teder: Linux ei ole sõber artiklit Maalehes ja sinna kõrvale CNSi kompetentse (Timo on vastates selgitanud, et Maalehe lugu käib vaid Linux-on-desktop kohta… aga eks lugege ise).

Kui Linux keeruline tundub siis räägime toolidest:

Timo 30.08.2005: Pm sama teema, mis ma ei osta mitte 550 kroonised vaid 5500 krooniseid kvaliteetseid ja ergonoomilisi töötoole.

bas*c.ee 01.09.2005: Väikese seljatoega töötool. Käetugedeta. 529 krooni / tk

Aga noh, tegemist on vähemalt väga nõutud tooliküsimuste konsultandiga, hinnakirjas on isegi eraldi lahter:

Kõik tööd, mille teostajaks on tellija nõudmisel Timo Teder. 695kr/h

Jeee….

Täiendet: Neeger samast asjast, vt ka kommentaare (eriti inspireeriv on see HTMLi peidetud “Töö, öö, tö, tö, ttöö, tööö, tööö, ötö, röö, 5öö, 6öö, yöö, höö, göö, föö”)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

8 Kommentaarid