nõuannet ajalehtedele

The Bivings Report, mis mõni aeg tagasi uuris USA ajalehtede veebikasutust … või siis täpsemalt web2.0 võimaluste ärakasutamist toob nüüd välja 9 soovitust, kuidas olukorda parandada ja edasi areneda.

Siia juurde sobib täna hommikul [digi] järgmise numbri kaane-CD jaoks tehtud ekraaniviisor ehk screencast, kus ma õpetan kasutama del.icio.us’i ja demon selle integreerimist leheveebi, lisades muuhulgas mõned nupud EPLi uuele kujundusele. Ehk siis The Bivings Report’i soovitus number 1: Start using tags.

(ilmutatud veebi enne ajakirja ilmumist Henrikuga kooskõlastatult)

Täiendet: Henriku poolt kommentaaris viidatud The Economist’i More media, less news väärib veidi nähtavamale kohale toomist

Veel täiendet: Washington Post Plans Social Net for Readers. (minu kommentaari leiab Jaanuse juurest)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar