nõuannet ajalehtedele

The Bivings Report, mis mõni aeg tagasi uuris USA ajalehtede veebikasutust … või siis täpsemalt web2.0 võimaluste ärakasutamist toob nüüd välja 9 soovitust, kuidas olukorda parandada ja edasi areneda.

Siia juurde sobib täna hommikul [digi] järgmise numbri kaane-CD jaoks tehtud ekraaniviisor ehk screencast, kus ma õpetan kasutama del.icio.us’i ja demon selle integreerimist leheveebi, lisades muuhulgas mõned nupud EPLi uuele kujundusele. Ehk siis The Bivings Report’i soovitus number 1: Start using tags.

(ilmutatud veebi enne ajakirja ilmumist Henrikuga kooskõlastatult)

Täiendet: Henriku poolt kommentaaris viidatud The Economist’i More media, less news väärib veidi nähtavamale kohale toomist

Veel täiendet: Washington Post Plans Social Net for Readers. (minu kommentaari leiab Jaanuse juurest)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

 1. Henrik Roonemaa
  Lisatud 30. aug. 2006 kell 21:42 | Püsiviide

  Seoses ajalehtedega soovitan lugeda ka seda: http://www.economist.com/business/displaystory.cfm?story_id=7827135

  minu silmad tahaksid seda näha, kuidas Postimehest Säästumarket saab.

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

  Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)