programm kaevati kohtusse

Nagu kirjutab uuenenud EPL: “Neli maailma suurimat plaadifirmat kaebasid reedel kohtusse failivahetusprogrammi LimeWire, kuna programm võimaldab kasutajatel laadida oma arvutitesse nende poolt välja antavat muusikat selle eest tasumata[…]”. Et nagu kohe päriselt programmi kaebasid kohtusse? Nojah, võitlemaks (suure tähega!) Internetipiraatlusega on kõik võimalik.

Tõsi, alternatiivse tabloidimaigulise info kohaselt (elReg: RIAA puts developers in the dock) on kohtuasi uudne pigem selle poolest, et minnakse avatud lähtekoodiga softi arendajate kallale. Lugemist väärib ka elRegi loo lõpust viidatud käsitlus Groksteri kaasuse käsitlusele meedias…

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

  1. methodik
    Lisatud 7. aug. 2006 kell 23:15 | Püsiviide

    tegu on väga mõnusate feature’idega softiga, mida täiesti tasub kasutada, kuni seda antakse ;)