distributed tanknet

Sain täna hommikul paar huvitavat kirja, seejuures aadressidele mis keskmisest vähem spämmi saavad: nimelt otsib Norway Consulting Group endale finantsjuhti (vanus 80 aastat või alla selle, Microsoft wordi kasutaja), kelle tööks on omada pangakontot ning sinna laekunud raha Money Gramm’i või Western Union’i abil Global German Syndicate’i brokeritele (hmm, miks mitte Norway jne omadele?) kes vajavad sageli 2-10tuh EUR suurusi summasid efektiivseks tegutsemiseks maailma börsidel. Kuuldavasti on selliste suurte summade liigutamine läbi pangaülekannete aegavõttev ja ainus lahendus … oleks pangaülekanne + sularahatransfer. Usaldust lisab veebilehe graafikas kasutusel olev pildipanga-nigeerlane ning asumine samal aadressil Opera’ga (või siis endise Trolltech’i peakorteriga).

Pakun, et tegemist on “hajutatud tankismiga”, st selle spämmiga otsitakse lihtsameelseid kes mingist skeemist väljakanditavat raha anonümiseerivad.

Meedia võiks nüüd uurida mis meie küber-kripo asjast arvab.

(Ah et miks mitte mina ise? Minuga nad vaevalt suhtlevad, sest mõni aeg tagasi mängisid nad alfaisast võmmi eesmärgiga jõulupreemiaks vajalikud normid täis saada ja see kukkus suhtkoht hale välja… Ning see muudaks nende keskmisest kehvema suutlikkuse kodanikke ohtudest inffida sootuks olematuks :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.