viimatisest saatest

Laupäeval jäi viitamata saate sisule, olgu see viga siinkohal parandatud: kuna neljap-reede sai veedetud Turunduskonverentsil siis tegin sealt paar intervjuud ja küsisin luba kasutada veidi konverentsi-audiot mis sai kokku lõigatud formaati, kus nii küsija kui vastaja räägivad emakeeles (seega tegemist polnud võõrkeelse audiovisuaalse teose, vaid globaalsest integratsioonist ajendatud erialaterminoloogiale pühendatud keeleõppesaatega).

Lois Kelly‘ga (foghound.com, blog) alustame juttu tema just-lõppenud töötoast ja läheme edasi laiemalt kõneaine leidmise, suurfirmade kahesuunalisse suhtlusesse kaasamise, ning “vaatepunkti” ehk point-of-view ja oluliste küsimuste leidmiseni.

Robert East’i ettekandest (Kingston Business School) mis käsitles negatiivsete kommentaaride hulka ja mõju mõned olulisemad jupid.

Ning siis David Phillips’iga (blog, ettekande taust) sotsiaalsest meediast, mikrosisust ning millest pihta hakata.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar