skype & euroviisud

MTV3 uudised räägivad euorviisudega seoses võimalusest Skype abil helistada X maa numbrile ja anda nii hääl oma maa laulule. Ohh jee…

Samal ajal Eesti juhtivast suhtekorraldusfirmast:

Silikoonuuenduste liider Intel loob tehnoloogiaid ja tooteid ning algatab suundumusi, mis edendavad inimeste elu ja tööd.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

  1. Larko
    Lisatud 20. mai 2006 kell 00:08 | Püsiviide

    Ühest soome blogist (kahjuks pole meeles millisest) lugesin täna, et Soomest olevat mastaapselt Rootsi numbrile helistatud. Jään põnevusega ootama, millal hakavad Rootsist kostma nõudmised Skype’i ära keelamisest. ;-)

  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)