saates täna

Täna on esimene kolmandik Playtech Academy‘st, räägime Kaie Jõeveeri ja Rene Prillopiga. Ülejäänud saade aga Kerttu Lõhmuse ja Proomet Torgaga (eProjekt) e-õppest ettevõtetes (tõsi, me räägime märkimisväärselt palju hoopis sellest, kuidas peaks ettevõttesiseseid protsesse inimestele loetavaks kirjutama, haldama jne).

Netti pühap õhtul, sest hetkel panen ma KUKU-versiooni FTPsse (tänud Puuna poele, mille wifi see aasta õues palju paremini levib!) ja lendan seejärel tagasi Alliklepa külla e-hitustegevust läbi viima (kes tahab võib seltsi tulla, kuuldavast loode-Eestis nädalavahetusel ei sadavat).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

6 Kommentaarid

  1. Martin Vahi
    Lisatud 14. mai 2006 kell 23:36 | Püsiviide

    Lugesin huvi p2rast need juhised l2bi(
    http://jahuteritajate.kolhoos.ee/meiemaa
    ). Minu esmane reakstsioon oli kyll, et hoiaks Jumal, et keegi tolles “l8pppunktis” olevaist ei vaja kiirabi v8i tulet8rje teenuseid. Politsei suutlikkust 8igeid kohti yles leida oleme me kahjuks juba n2inud.

    Usun, et kiirabi selliste juhiste peale kyll piisavalt m8istliku aja jooksul kohale ei j8ua,
    kuid kui GPS-koordinaadid juurde panna, siis on veel ehk mingi lootus, et vastav tarkvara oskab kaartide pealt tolle marsruudi “v2lja m8elda”.

    Olen lihtsalt …tsipa paranoiline. :)

    • Peeter Marvet
      Lisatud 15. mai 2006 kell 08:54 | Püsiviide

      Jah, seda küll. Kusjuures ma ei ole kindel kas suudaksin hädaolukorras meenutada talunime — oli see nüüd Vanatoa-Marveti või Marveti-Vanatoa? Mingi riiklik geosüsteem ei suutnud igastahes lihtsa otsinguga leida talu mille nimes oleks “marvet”.

      Ja ma uurisin just nädal tagasi Päästeametist, et mida nad siis minu asukohast näevad. Ilmneb, et on olemas m-positsioneerimise piloot EMTiga ja see on ka kõik. Ja rahapuudusel eelmisel aastal kaardi-infot (seda mille abil saab nimest asukoha) kah ei uuendatud, see aasta olla siiski plaanis.

      Aga geografilised koordinaadid on mul olemas. Peaks välja uurima kas 112 neid vastu võtta oskab ning siis seina peale täksima vms.

    • Endel
      Lisatud 15. mai 2006 kell 14:31 | Püsiviide

      Kas WGS64 asemel ei peaks olema WGS84?

    • Peeter Marvet
      Lisatud 15. mai 2006 kell 19:47 | Püsiviide

      Ohjah, muidugi …84. Ma kunagi kännu peal kirjutasin endale notebook’i ja nüüd alati copy-pasten seda lõiku. Tnks, parandet.

      Ning kontrollisin Päästeametist järgi, sellisel kujul öeldud koordinaadid sisestuvad kenasti kaardisofti.

    • marko
      Lisatud 16. mai 2006 kell 11:08 | Püsiviide

      Mida endast kujutab e-hitus?

    • Peeter Marvet
      Lisatud 16. mai 2006 kell 12:02 | Püsiviide

      “eee…hitaks kah midagi, või prooviks raadioteel juhitavat lennukit pilbasteks sõita, või libistaks jälle niisama õlutit?” (sedapuhku sai muideks ainult ehitatud)