marketing, live on internets

Pärnus toimuvalt Turunduskonverentsilt tuleb täna-homme audiostriim. Asi võiks tähelepanu väärida, kuivõrd mitmed ettekanded käivad word-of-mouth jms mitte-reklaamse marketingi ja meediast mööda vaatava suhtekorralduse kohta, mis viimasel ajal tänu netile jõudsalt on kasvamas.

Kuna minul ja konverentsid.ee rahval on laiem huvi striimimise ja konverentsi-audio vastu (kas kuulab tavaline konverentsi sihtgrupp? kas oldaks nõus maksma? kas oldaks nõus sponssima?) siis on sedapuhku minimaalse barjääriga registreerimine, st striimi URLi saad automaagiliselt kui saadad meili aadressile [enam pole mõtet] (kogutud aadresse ei spämmi, aga jätame vabaduse küsida pärast konverentsi tagasisidet ja edastada rangelt asjassepuutuvat inffi, nt konverentsi audio mp3-kujul kättesaadavaks muutumine). Kõigi probleemide korral sõnumineerida skype:petskratt

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

5 Kommentaarid