itilahendusi viimsepäevaks

Ja veel häid itilahendusi: flood.firetree.net näitab Google Maps ja NASA andmete abil mis juhtub siis, kui vesi meres tõuseb n+1 meetrit. Kas keegi kommenteeriks Pärnu+jaanuaritorm näitel milline on selle mudeli adekvaatsus?

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

3 Kommentaarid

 1. Paavo
  Lisatud 11. mai 2006 kell 17:16 | Püsiviide

  Kuule, veidi nihkes on Pärnu. Keskranna ja Vallikääru juures, kus kõige rohkem vett oli, näitab täitsa kuiva maad. Samas mööda randa ida poole liikudes näitab kaardil kõvasid üleujutusi, mida tegelikult ei olnud. Nii väikesel skaalal annab rakendus küll täiesti vale pildi.

  • Elver
   Lisatud 16. mai 2006 kell 20:25 | Püsiviide

   Ma arvan, et jah, see väikesel skaalal on suht mööda. Tartu peaks küllaltki vee all olema 14 meetrise tõusuga ju.

  • Bpl
   Lisatud 18. mai 2006 kell 13:34 | Püsiviide

   14 meetri juures ei tundu ühtegi olulist ala mere alla jäävat… :D

   Elame veel..

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

  Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)