saate ette

Tänases saates on mul seltsiks Veiko “lucifer” Tamm (Arvutimaailm) ning räägime sellisel teemal nagu ’darknet’ — vt nt Wired’ist The Shadow Internet.

Aga sedapuhku on mul teile ka midagi maha müüa, nimelt ports lähinädalate seminare milles ma ühel või teisel moel osalen:

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
 • Bpl

  Kõlab nagu hülgemöla.

  • Peeter Marvet

   mis täpselt?

  • Bpl

   See Shadow Interneti osa.. Ei väida et see nii on, vaid et see just nii kõlab ;)

  • Peeter Marvet

   tjah. Ehk warez-scene ei ole organiseerunud ja kogu see staff mis ringleb on lihtsalt kodukasutajate arvutitest lekkinud kraam (või keskmise kinokülastaja koduvideo) millele miski hulk mõtetuid ärplejaid oma NFOsid lisab?

  • Bpl

   Loomulikult on organiseeritud. Aga mitte nii kõrgel tasemel kui artiklis kirjas.. loed seda wiredi artiklit ja mõtled, et kui mingi suvaline ajakirjanik sai sellisele infole ligi.. miks siis märksa suuremate resurssidega korravalvurid ei saa ? Või äkki said ? Aga miks siis midagi ette ei võeta ? Äkki on tegu vabamüürluse erivormiga ? Maffia ? Nagu sa ütled.. tjah, karvane paistab see tagument küll aga kas see ikka karu oma on ?

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.