midagi head ja midagi

Kontaktil vihjas keegi haip-pargi kuulajatest (Aivar Ilves kui mälu ei peta) sellist saiti nagu kava.ee — telekavad mis on mugavad vaadata, saab pliks-plaks vahetada Eesti/Soome/jne komplekte, filmi lõpus reeglina IMDB link jne. Ilma liigse reklaamita. Kasutusloogika nagu Apple’i toodetel st intuitiivne. Lisaks sisselogimisega personaliseerimine, aga harva televaatajana mind eriti ei huvita.

Jaanus viitab ühele kirjale / vaatamispalvele mille ka mina sain. Priit vastas ennist mu kirjale “miks?” nii:

  1. Lihtne navigatsioon, esilehelt klikid kohe õigesse kategooriasse
    (kindlasti on see sõbralik funktsioon ka vanemale netikasutajale, kes pole
    eriti vilunud. vt. näiteks www.kuldnebors.ee vs www.kiire.ee)
  2. laadimiskiirus
  3. puuduvad häirivad, vilkuvad bännerireklaamid
  4. lihtsus

need on minu arust põhilised asjad, mida tavainimene netiteenuselt ootab
aga, mida kahjuks eestis eriti ei kohta.

Vaadates kuulutuslehtede saitides olevaid kuulutusi, kus kodanikel raskusi valmistamisaasta ja mootorikubatuuri õigesse kohta kirjutamisega, on tal muidugi õigus. AGA, noh vrd palun Craigslist (kus ntx ei ole vaja enne kuulutamist regada ja kuulutuses ei ole n+1 lahterdust, küll on linnukesed “tööbürood võivad kah helistada” jms stuff mis mulle tundub oluline).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.