rääkisime

Täna rääkisime IT-firmadest ja inimestest. Alustasime kasutades sõna “tööjõud” aga Riina Einberg arvas, et see sõna tuleks ära unustada ja keskenduda sellele, kuidas leida inimesi kes tahaksid midagi koos teha. Me siis rohkem ei kasuta, sest Riina lähenemine on oluliselt fun’im (ja Riina ise on kah fun, juba sellest ajast saati kui ta Hiiumaa Tiiger oli :-). Teine saatekülaline oli ITKolledzi rektor Kalle Tammemäe. Saade netis natu aja pärast.

If Jesus Had Your Job:

AGA seniks (või pärast seda) lugege palun WSJ Management à la Google. tnx Ross’ile viitamast, kokkuvõtmast ja laiendamast. (kui vajad aeglast sissejuhatust alusta WSJst, kui aeg tormab siis Ross’ist)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar