surnud puude tulevik

Ai mulle meeldib: Michael Kinsley, Washington Post’is (via Scripting):

Once, I would drive across town if necessary. Today, I open the front door and if the paper isn’t within about 10 feet I retreat to my computer and read it online. Only six months ago, that figure was 20 feet. Extrapolating, they will have to bring it to me in bed by the end of the year and read it to me out loud by the second quarter of 2007.

Ja teine jupp kah, mis puudutab tehno-arengu (vs tehno-haibi) kiirust:

Bill Gates says that in technology, things that are supposed to happen in less than five years usually take longer than expected, while things that are supposed to happen in more than 10 years usually come sooner than expected.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

3 Kommentaarid

 1. Priit
  Lisatud 10. jaan. 2006 kell 10:18 | Püsiviide

  Loodetavasti nii läheb. Ajalehtede kojukanne Eestis on NII stagneerunud, et midagi oleks vaja ette võtta. Mul ei ole midagi selle vastu kui ma saan lehe kella seitsmeks mitte postkasti, vaid ukse taha, seitse päeva nädalas. Nagu Helsingin Sanomat, peaaegu, sest viimase saab juba kella kuueks. Sadagu või ükskõik mida.
  Ja ALLES SIIS olen ma nõus selle lehe tellima, seniks loen onlainis, tasuta ja kui onlain läheb tasuliseks, ei loe üldse. Tooge mulle “voodisse” kätte ja ma plekin.

  Ja õhtul, nii kella viieks yajan ma saada “täiendlehe” samale aadressile, sellise õhukese, nagu onlain uudised.

  Ei ole selle paberlehe tulevik nii tume midagi :-)

  • Bpl
   Lisatud 11. jaan. 2006 kell 18:59 | Püsiviide

   Peeter, aga mis saab igapäevasest vajalikust liikumisest ? Mulle ntx aegajalt isegi meeldib varahommikul lehe järgi jalutada kuskile putkasse .. Netist lugeda on hea küll aga paberlehte on kuidagi… parem lugeda.. mis siis et kommentaare ei saa otse lugeda ja viidetele klikates maailma uurima minna :D

  • Peeter Marvet
   Lisatud 12. jaan. 2006 kell 09:58 | Püsiviide

   Ma soovitaksin osta endale iPod ning hommikul jooksmas käia (et saaks podcaste kuulata, mõsitagi)