lihtsalt tsitaat

Eesti Posti suhtekorraldus on jõudnud õhtuks vajaduseni selgitada pisikesi tarkvaraprobleeme tavakodanikule arusaadavas keeles, nagu vahendab meile Postimees:

Firma tarkvara töötleb ilma häireteta kindlatele parameetritele vastavaid andmeid. Tarieni sõnul puudub nii Eestis kui ka Euroopa Liidus aadresside kirjutamise standard ja siit tulid esmased ja peamised probleemid tarkvara töös.

See on oluliselt teaduslikum, kui reedese PM kaaneloos olev selgitus:

Eesti Posti pressiesindaja Inge Rumesseni kinnitusel ei olnud selle loojad arvestanud, et ühel päeval võivad kogu riigi postitöötajad tahta teada, kellele nad peavad lehti koju või kontorisse viima.

JA ERAKORRALINE TÄNU Postimehe-loo kommenteerijale, kes oli nii lahke ja provaidis lingi Eesti Posti ametlikule pressiteatele, mis vääriks küll täies mahus äratoomist… ent piirdume siiski kommenteerija poolt esile toodud lõiguga:

Tegevuste kaasajastamisel, uute programmide kasutuselevõtul tingimustes kus infotehnoloogia valdkond on pikal perioodil olnud alarahastatud, on oluline osa äriühingu muutmisel kaasaegseks ja meie klientide, nii maaelanikkonna, linnaelanikkonna, teiste äriühingute, riigiorganite, kohalike omavalitsuste ja kõigi teiste juriidiliste isikute ootuste täitmisel, neile väärtuse loomisel, kuid eelkõige ikkagi võetud lubaduste täitmisel.

Tööliste ja talupoegade liit juriidiliste isikutega? Ei, siiski, üks lause on sealt eest puudu:

Eesti Posti logistikasüsteem on keeruline on paljude seostega.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

3 Kommentaarid

  1. Marek
    Lisatud 7. jaan. 2006 kell 15:56 | Püsiviide

    kompaniide pr-teemasse haakub ka see lugu http://www.boingboing.net/2006/01/06/intels_autoresponse_.html

    • kaur
      Lisatud 8. jaan. 2006 kell 01:11 | Püsiviide

      irw… irw!!! aga Sa tutvu ka pressika allkirjastanud kodaniku eelnevate töösaavutustega, kui juba ei ole, on, ei ole.

    • Peeter Marvet
      Lisatud 8. jaan. 2006 kell 12:07 | Püsiviide

      Henrik väidab, et kodanik on oma eelmises elus meil isegi saates käinud. Saatsin talle tegelt sedapuhku kah kutse, tõsi reede õhtul (kohe pärast tsitaadi avaldamist)…