saate saateks

Üld-poliitilisest situatsioonist niipalju, et kolhoos.ee on viimastel päevadel aeglasevõitu tänu miskitele eriti usinatele referer-spämmijatele (miski uus strateegia ummistas minu referer-spämmi jälgimise andmebaasi). Tegelen, aga hetkel on liiga ilus ilm.

Aga saates. Me räägime PRist (nagu ikka), blogiliikluse jälgimisest (www.technorati.com, www.google.com/analytics — ahjah, ja eriti Kajale tervitused seoses Pop-sessiooni ajaveebidega ja soovitus panna oma lugemis-listi Steve Rubel, kes sageli käsitleb ajaveebi-buzzi jälgimise vahendeid :-) Ning haibime kahte softi: www.hamachi.cc on megamugav virtuaalvõrgu-soft, mis vähemalt Steve Gibsoni hinnangul piisavalt turvaline (loe-kuula tema Security Now podcasti), Unyte www.unyte.net on aga Skype plugin mis võimaldab jagada välja mõnda programmi või tervet töölauda (nt saab aidata sõbral arvutit “remontida”).

Mängime katkendeid ka kahest podcastist:

Ja saates vist ei old juttu… aga Henrik soovitab — ja mina nüüd kah — Tiki Bar TV’d. www.tikibartv.com Ning kindlasti ei olnud meil saates Mardi soovitust (aga ka see väärib edasi soovitamist).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

9 Kommentaarid