uus tln.ee

Täna kell 13 lansheerib Tallinn muutunud www.tallinn.ee veebi. Märkimisväärselt kättesaadav ja popp on bussi-trammi-trolliliinide kaardirakendus, sõiduplaaninduse sidumiseni sellega pole kahjuks jõutud eraldi ja millegipärast uudiste alla on peidetud sõiduplaneerija (st saab sisestada 2 aadressi ning algus-kellaaja ning vastuseks marsruudi-soovitused koos ümberistumistega), tundub hetkel mõnevõra beeta olema (proovisin sõita Järvevana tee 9f ehk Uniprindist Tähetorni 21C ehk Unipressi, millegipärast ei näe kaardil kogu teekonda, mõned bussi-soovitused on ilma liininumbrita, peatuse nimele klikates annab viga). AGA IGAL JUHUL VÄGA BRÅ LAHENDUS. Veeb jätab meelde sinu viimati valitud alajaotuse (nt turism) ja uuesti lehele naastes avaneb nimelt see alajaotus (mis esimesel hetkel tekitas segadust, et kuidas ma sinna oranzhi kujunduse peale tagasi jõuan). Mis teie arvate?

Täiendet: tegelt on sõiduplaneerija samas kaardirakenduses kõige muuga, aga sellele pihta saamine nõuab natu süvenemist (nagu juuresolevalt illustratsioonilt näha :-) Täiendet-täiendet: tundub, et esimese katsetuse hetkel vii osa linke veel vanale kaardirakendusele.

[ ahjah, lähen nüüd lansheerimisüritusele kah. Kui mult peaks küsitama mida oleks võinud teisiti teha tuletan meelde kunagist ideed koostada linnaametnike julgustamiseks ajaveebi reeglid. Kui keegi lähima ca 1h jooksul midagi kommenteerib katsun ka neid arvamusi edastada ]

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

5 Kommentaarid

  1. taavi
    Lisatud 13. okt. 2005 kell 12:51 | Püsiviide

    Hei,
    Küsi näiteks, kas rong polegi ühistransport? Et miks sellekohta infot ei leia sealt lehelt.
    smr @ iga hommik rongiga vanalinna tööle :)

    • Peeter Marvet
      Lisatud 13. okt. 2005 kell 13:50 | Püsiviide

      Hea küsimus. Vastati et jah, tõepoolest, hetkel vaid linna alla kuuluvad transpordivahendid, el-rong on tiba laiema areaaliga. Aga lubati tegeleda, et nende inff ka süsteemi saada.

    • Leivo
      Lisatud 13. okt. 2005 kell 13:50 | Püsiviide
    • Peeter Marvet
      Lisatud 13. okt. 2005 kell 13:53 | Püsiviide

      Jajah, mul natuke sama häda, lisaks kohati sõiduplaneerija server ei toimi :-)

    • BC
      Lisatud 13. okt. 2005 kell 14:20 | Püsiviide

      ega sellest turismilehest muidu välja ei saa kui sulged kõik aknad mis avatud ja avades uue akna sisestad sinna algusaaressi http://www.tallinn.ee

      ja jama lugu oli varem seal et transpordi lehelt ei viidanud kuidagi tagasi pealehele..

      sai neile sellel teemal ka kirjutatud.. ehk võtavad parandada..