teile kirjutab Henrik kolmandast Gst

Henrik on sõnastanud selle, mis sundis mind kirjutama suht segaselt sarkastilist nuppu tikuvõileibade ja värvilise valguse teemal: Haibi jõud. Paneks ühe tsitaadi kah, ja nimme selle kus sees mitu linki ajakirjanikele täiesti arusaamatutele leiutistele:

Ebaõiglane on aga see, et võrreldes mitmete muude oluliste, lahedate ja uuenduslike tehnoloogiatega sai 3G haiglaselt palju tähelepanu.

Edasi loe Henriku juurest.

Aga olgu siia lisatud link ka Larko loole Alasti kuningas 3G. (tõsi, Henriku ja Larko wimax-linkide juurde ei saa jätta lisamata kahte nopet TheReg’ist: Fixed WiMAX emerges from Slough of Despond (official) ja AT&T lifts kimono on WiMAX trials)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)