lang-pukis-pukk-põhjas

Nüüd on siis “Delfi EELNÕU” ja “DElfi eelnõu SELETUSKIRI” kenasti netis väljas. Tulemus umbes-täpselt selline nagu arvata oli — erinevalt euroametnikest ei vaata meie omad käsil olevast probleemist kaugemale ning seletuskirjas puudub mõistagi eeldatavate toimestsenaariumite analüüs (mida ei ole tehtud seda ei saa ka kirja panna). Paraku, nagu kirjutab JH minutile, on hr minister juba suutnud korduvalt sõna võtta ning hetkel on tema taganemine väljakäidud seisukohtadest vähetõenäoline.

Täpselt samas seisukorras olime me mõni aeg tagasi, kui Meelis Atoneni ajal lasi MKM läbi Eesti toetuse tarkvarapatentidele (kuna keegi tööstusosakonnast ei tulnud selle peale, et võiks konsulteerida ka IT-poole nõunikuga) ning järgnes tubli aasta veesogamist (mida sisepiiris ka damage control’iks nimetati).

Hetkel on meil vähemalt teema, mida on teatavate pingutustega võimalik peavoolumeediale arusaadavaks muuta. Alustame kahe pildiga, üks neist reaalne ja teine kergelt fotoshopitud (mitte päris Worth1000, aga worth a thought vahest ikka):

delfieelnou:

postimeheeelnou:

Kes teeb parema pildi võib selle flickris tagida langleimiks, eksju?

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

  1. Martin Vahi
    Lisatud 2. nov. 2005 kell 17:57 | Püsiviide

    Ma ei oska kohe midagi 6elda. See langi leimindus on ikka kohe t8esti 8udne. Asi kisub ikka v2ga USA-likuks 2ra: esimesel v8imalusel saadetakse kohe KAPO kraesse.

    Kas keegi veel peale minu ning mitmete minu tuttavate n2eb paralleeli G.W.Bush’i ning yhe 2. maailmas8ja aegse, keskeuroopas tegutsenud, tipppoliitiku vahel?