klient-evangelist

Jälle ei saa ma jätta viitamata: Mart on saanud kogemuse võrra rikkamaks poes nimega Noor Tehnik ning see kogemus erineb diametraalselt poes nimega Tevalo saadust. Asjatundmatutele olgu seletatud, et Noor Tehnik müüb neid siniseid tulesid mida saab auto põhja alla panna (ja mida teie arvasite, et noored tehnikud tänapäeval teevad? ehitavad bensumootoriga purilennukeid, tramaivõi?) ja Tevalo iga masti tarvilikku elektroonika-pudipadi. Miks Mart nimelt Noorest Tehnikust alustas? Nad sunnikud on Järve Selveris leitavama koha peal kui näiteks Oomipood (mis on muideks nagu Tevalo igati asine asutus) ja tuleb tunnistada, et nimest lähtuvalt olen korduvalt üritanud sealt midagi vajaminevat osta (ent, nagu ilmneb: õnneks asjatult). Äkki peaks pöörduma “Ülemaailmse reklaamistandarditega tegeleva organisatsiooni” poole ja paluma neil nõuda kaupluste asukohtade kohest vahetamist?

ps. jah ma tean küll, et The Advertising Standards Authority on UK organisatsioon ;-P

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

3 Kommentaarid