klient-evangelist

Jälle ei saa ma jätta viitamata: Mart on saanud kogemuse võrra rikkamaks poes nimega Noor Tehnik ning see kogemus erineb diametraalselt poes nimega Tevalo saadust. Asjatundmatutele olgu seletatud, et Noor Tehnik müüb neid siniseid tulesid mida saab auto põhja alla panna (ja mida teie arvasite, et noored tehnikud tänapäeval teevad? ehitavad bensumootoriga purilennukeid, tramaivõi?) ja Tevalo iga masti tarvilikku elektroonika-pudipadi. Miks Mart nimelt Noorest Tehnikust alustas? Nad sunnikud on Järve Selveris leitavama koha peal kui näiteks Oomipood (mis on muideks nagu Tevalo igati asine asutus) ja tuleb tunnistada, et nimest lähtuvalt olen korduvalt üritanud sealt midagi vajaminevat osta (ent, nagu ilmneb: õnneks asjatult). Äkki peaks pöörduma “Ülemaailmse reklaamistandarditega tegeleva organisatsiooni” poole ja paluma neil nõuda kaupluste asukohtade kohest vahetamist?

ps. jah ma tean küll, et The Advertising Standards Authority on UK organisatsioon ;-P

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

3 Kommentaarid

  1. Mart
    Lisatud 22. sept. 2005 kell 09:42 | Püsiviide

    Jah, paganamas. Esiti ma läksingi sinna Oomipoodi otsima, aga kui seda Noort Tehnikut nägin, siis hakkasin mõtlema, et äkki ajasin midagi sassi – et äkki seal ei olegi Oomipoodi. Ja et vahet ei ole, ostan siis sealt noorte tehnikute käest. Aga ikka oli vahe :)

    • Jüri Saar
      Lisatud 22. sept. 2005 kell 15:12 | Püsiviide

      Kõige tähtsam, et informatsioon selliste nõmedust kohta levib. Mina loen sellest, kuid tean tulevikus tuttavaid ja sõpru selle nähtuse eest hoiatada. Kohe kümmekond klienti vähem. Kui Selveris on paremad kohad kallimad, siis on ainult aja küsimus, millal NT käive piisavalt langeb ja koha hoidmine muutub, liiga ebarentaabliks. Alternatiivselt tõuseb konkurentide käive ja võimalus parem koht endale napsata.
      Kui on konkurente, siis pole mõtet teeninduse kvaliteedilt kokku hoida – läheb lõpuks kalliks maksma. Paljudele Eestis tegutsevatele firmadele pole see kohale jõudnud, kuid osadele on ja nendel läheb üha paremini.

    • Sander
      Lisatud 22. sept. 2005 kell 21:20 | Püsiviide

      Paar sõna ka Noore Tehniku kasuks :)
      Nimelt alustasid nad siiski vaid Luise tänava poest, kust sai ka sellist kaupa nagu tevalost või oomipoest praegu. Aga nüüdseks on nad orienteerunud minevama kauba peale ja avanud kaks(!) uut kauplust. Minu meelest väga tublid :D Mis puutub poe asukohta siis, kes rohkem suudab maksta, see ka paremini nähtav :/