tänane saade

Tänane saade on väljas, teemaks sai Õpilaste Teaduslik Ühing, olin nimelt nende suveseminaril Viitnal esinemas mis andis hea võimaluse koos Peeter Lorentsiga meenutada aegu ammuseid (kuidas tekkis ÕTÜ, mis tast sai, millise teadusega tegeleti, mis on tulevikulootused).

Saate algusesse aga audiokommentaar Kristjan Jansenilt podcast’i kuulatavamaks muutmise teemal. Olgu siis siia lisatud ka saate sisukord:

 • 00:00 algus, sisukord, Kristjani selgitused podcasti indekseerimise võimaluste kohta ja minu tagasihoidlik vihje, et selliseid audiokomme võivad teisedki proovida saata (olgu siis saate kommentaariks või mõne nädalast olulisena tundunud teemaga)
 • 08:15 alustame Peeter Lorentsiga ÕTÜ ajaloost
 • 15:40 teaduse definitsioon a la Lorents
 • 18:00 ÕTÜ langusest
 • 23:20 ÕTÜ taastekkimine
 • 30:15 varasema aja teadustöödest
 • 39:40 kuidas ÕTÜt leida, kuidas kontakt tekib, sisse pääseda jne
Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

  Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)