viral marketing

Nädal peab hakkama ühe heateoga, aga samas ei ole mõistlik selle käigus naba paigast rahmeldada. Teeks siis kompromissi ja lingiks keenius Schlussi teile lugemiseks: Õhtu linnas. Tavaline. Igav.

Aga nüüd tööle. Võttes arvesse teeremonte oleks pidanud vist 6:30 startima aga kuna see timeslot on jäädavalt lännu siis tuleb nähtavasti valida kas ma sõidan Vabaduse puiesteelt Uniprinti läbi Mustamäe või kasutan suurt Tallinna ringteed. Räägitakse, et vahel on liikluses kõige olulisemana tunduva tänava üleskaevamine just see, mis liikluse mõistlikuks muudab, hinna paradoksi pöördkuju vms. Anna Nagurney @ MeshForum2005: Networks – The Science-Spanning Disciplines. Hakkab veidi igavalt, aga kusagilt poole pealt kuulasin kohe kaks korda üle.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.