vileb iminal

Samas kui kodanikud põhikohaga ajakirjanikud on Tenerifel HP-ajupesul ning valmistuvad varustama lugejaid väärtusliku informatsiooniga uudistoodetest suri mul järjekordselt ära HP Designjet 5500 — selline suur ja mitusada tuhat maksev printer. Sest kõvaketas on jälle putsis, türamaeivõi! Kuus kuud ja ketas! Sõbrad firmast G vahetavad kah ca iga poole aasta takka, ja firma K ütles olevat umbes viienda kuni seitsmenda ketta juures (minimaalne vahetusaeg ca 2 kuud). Ja tegu ei olevat ametliku info kohaselt levinud veaga!

Saatsin Henrikule ja Kristjanile palve edastada järgmine küsimus võimalikult kõrgete pagunitega PR-panjandrumile:

Why the hell do hard disks on HP DJ 5500 printers keep failing in ca 6 months? We had 2 replaced during warranty year and now, 6 months later, we have another disk down? Same statistics for another Estonian customer, while a 5500PS owner cites typical times even less than 6mo (they have changed 5-7 disks on a 5500ps already!). Do you smell class action lawsuit here or will you just list hard disks as consumables, with appropriate price and stock availability? Or maybe do something creative and let me buy my own 40G hardisks and fill them with software image using some simple utility? WD400EB is definitely not usable disk in this situation!

Kui keegi peaks tahtma ajakirjanduses HPd kottida, siis ma võin veel pikalt jutustada. Aga ma väga vabandan — ma kohe kuidagi ei suuda vältida selle käigus rohkem või vähem sündsusetute sõnade kasutamist. Kops on ikka vägevalt üle maksa…

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.