mgm vs grokster

Lugesin läbi MGM vs Groskter, StreamCast USA ülemkohtu otsuse (24lk PDF), kes seda ei viitsi teha võiks lugeda läbi John Palfrey arvamuse. Ehk et tulemus pole kaugeltki halvim võimalikest, sest ammust Sony (ehk videomakkide legaliseerimise) otsust ei torgitud, küll aga näidati ära miks see antud puhul ei kehti (tuues välja Groksteri äristrateegijad, mis ülemkohtu üksmeelsel hinnangul soosivad piraatlust). Samas, nagu John kirjutab, toob uus olukord kaasa ennekõike rahavoolu juristide kukrutesse ja senisest enam määramatust, mis tõenäoliselt kahandab uute turuletulijate shansse VC-raha saada… Ahjah, Lnr kah samal teemal.

Ja PM tõlgib BBCd Vaba failivahetus sai tõsise löögi… mmm… lugege pigem John Palfrey’d, see PM/BBC lugu on mõtetult üldsõnaline kui mitte öelda eksitav.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.