saatest

Sedapuhku räägin suht palju (cc) ehk CreativeCommons’ist (eestikeelne tutvustus) ning mängin vahele (cc) musa, vt dmusic.com ja ccmixter.org. Lingid konkreetsetele lugudele panen välja pühap õhtul kui koju jõuan (saade läks KUKUsse Puuna poest nagu ikka).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
 • Cougar

  Palju suurema huviga kui neid linke, ootan hoopis podcasti ilmumist :-)

  • Peeter Marvet

   oota sellega läheb hetk aega. ma nimelt avastasin, et vähemalt dmusic’ust leitu kuulub vist kategooriasse mille peab neile (c)-violation’ine raporteerima ja mis minu jaoks tähendab, et pean podcasti ümber tegema tiba (eetriga pole probleeme, sest FMraadio võib reklaamiosaku eest mängida mida vaid, erinevalt netiraadiost…)

  • silver

   See, mis raadios oli, peaks olema kättesaadav siit

   http://akamai.tehnokratt.net/tehnokratt/arhivaar/tehnokratt/

  • Joosep-Georg Järvemaa

   Jõudsin kah oma kuulamisjärjega siiamaale. Kas mitte “non-commercial” ei keela loo esitamist kommertsraadiojaamas, mida Kuku ju on?

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.