saate juurde lugemist

Saateni on veel aega ja nähtavasti ei jõua ka podcast palju varem välja, aga et viimasel hetkel ei unuks lingid saates lõiguti ettemängitavatele esinemistele/saadetele:

Täiendet: Tegelt on mul pilt kah saates mainitud “suvestuudiost” kus ma lõppversiooni kokku mängisin ja vahetekste lugesin, ja sealt kõrvalt fotostriimist leiab veel mõne mis seotud Puuna poega, kust mul on tavaks saateid üles laadida:

Tehnokrati

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)