broadband ja sisutööstus

Urs Gasser viitab OECD digitaalse muusikatööstuse uurimusele, 132lk ehk keskmisele kodanikule pikavõitu, aga must-read kui plaanid miskil puhul sõna võtta vaidluses teemal piraatlus, MP3, CD-läbimüük ning muusikatööstuse olukord ning tulevik laiemalt. Urs: “Today we congratulate the study’s authors to a thorough multi-stakeholder analysis, written in a challenging environment“. Yep, väga mõistlik lugemine. Soovitan vähemalt link meelde jätta. Sisu kokkuvõtteks sobib vahest see tsitaat:

The most important is to find an equilibrium between available legitimate and innovative uses of new technologies for online music and the necessary protection of associated intellectual property rights.

Sageli kipub sellisele lausele järgnema laus-DRM propaganda, sedapuhku aga mitte.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)