petsi gsm venemaal

Lihtsalt juhuks, kui keegi peaks tahtma mulle helistada — minu gsm nädala lõpuni st kuni 29.04.2005 õhtu ca 18 on +7 917 576 2108 (kuna see on MTSi võrgus siis reeglina esimesel katsel ei kuule mina helistajat, teisel helistaja mind ja kolmandal tekib kahepoolne side). Pärast seda aga see number mille leiate kui otsite Google’ist “Peeter Marvet GSM” :-)

Ja kõigile kes vaatasid Henriku esinemist eilses Terevisioonis — see megavinge sat-gloobus on http://worldwind.arc.nasa.gov (ja kuigi ka Eesti on näha siis kaugeltki mitte sellise resolutsiooniga, et te oma vanaisa tema kiilaspea järgi ära tunneksite :-).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)