les blogs

Siiski, ka Ivanilinna ulatub RLE GPRS, nii et — Ross Mayfield (ja veel paljud teised) on Pariisis Prantsuse blogi-üritusel.

Ning Henrik avastas, et Jaano Bloglines-blogist ei saa RSSi kätte ilma kasutajaks regamata — mis pole päris nii. Ilmneb, et Bloglines’is viitab RSS-nupp samas keskonnas tellimise võimaluse peale (jõhker enesemarketing, eksole) kuid sellest saab teada RSSi asukoha, milleks on blogiaadress/RSS ehk siis Jaano RSS on selline. Toimib, kontrollitud.

Ja Schlussilt väga armas luuletus. Krappraadios asendus just eesti mis-teed-vä-lähen-dushi-alla-vä-raadio vene vanglafolgiga (vms selle auväärse zhanri nimi ongi), sinna juurde tundus kuidagi eriti sobivat.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.