les blogs

Siiski, ka Ivanilinna ulatub RLE GPRS, nii et — Ross Mayfield (ja veel paljud teised) on Pariisis Prantsuse blogi-üritusel.

Ning Henrik avastas, et Jaano Bloglines-blogist ei saa RSSi kätte ilma kasutajaks regamata — mis pole päris nii. Ilmneb, et Bloglines’is viitab RSS-nupp samas keskonnas tellimise võimaluse peale (jõhker enesemarketing, eksole) kuid sellest saab teada RSSi asukoha, milleks on blogiaadress/RSS ehk siis Jaano RSS on selline. Toimib, kontrollitud.

Ja Schlussilt väga armas luuletus. Krappraadios asendus just eesti mis-teed-vä-lähen-dushi-alla-vä-raadio vene vanglafolgiga (vms selle auväärse zhanri nimi ongi), sinna juurde tundus kuidagi eriti sobivat.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)