kaks vaadet

Kaks vaadet toimunud pseudoskvatile:

Herbaarium: Tänu EPL-le, minut.ee-le ja Tellerile on elektroonilise meedia huvi teema vastu tõusnud tasemele…

Piraaja: Kuidas skvattida? Moblog + skvatt. Vallutada HP kontor. Lihtsalt koguneb teisipäeval ke …

Ehk kaks teooriat: “any publicity is good publicity” ja “don’t you fuck my mind with your publicity, I’ll bite back“. Olen nõus, et NPNK on ületanud huvikünnise ning teoreetiliselt annaks seda kuidagi kasuks pöörata… aga neti ja kaalutlevate tarbijate puhul võib tekkinud luuseri-maitse olla see, mis meelde jääb. Teades kampaania tausta võinuks ju isegi kaasa mängida, aga hetkel tunduvad Piraaja ideed kuidagi väga värsketena, ja kui siia juurde segada järgmine postitus:

The Finnish Consumer Agency says that one in three people aged 18 to 24 have taken on debt. However many are unable to repay it. Credit problems are increasing more rapidly for young people than for any other segment of the population.

Kui nüüd võtaks kätte ja parandaks näiteks ära google.com’ist otsingu sõnale krediitkaart … näiteks selliseks, nagu see on neti.ee’s… mis ei ole tegelt kah eriti hea, sest tegu seal makstud reklaamilingiga… a pakkuge paremat, midagi Tarbijakaitseametist? Võis siis see lugu Rohelisest Väravast, tõsi seal ei esine kordagi sõna krediitkaart. Anyway, lõpetame ebaproduktiivse kampaania-analüüsi ja teeme midagi mis on tõeliselt fun. Kusjuures teeme seda avalikult, nii et kellelgi (kes ajaveebe loeb või Technorati’t pühaks peab) ei oleks põhjust ennast petetuna tunda :-) Piraaja üritus — ellu!

Ja veel üks link Piraajalt, absoluutselt sidumata selle teemaga: microlips.blogspot.com on Eestimaine MP3-blog. Mind saadetakse just täna õhtul Siberisse (OK, Uraalidesse pigem), peaks wget’i peale laskma ja veidi reisumusa kaasa koorima.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

4 Kommentaarid