henrik tln.ee teemal

Henrik e-postis, mille ta nähtavasti avalikuks tahtis saada:

kui sa ütled, et suht konsensuslikult pole mõtet teha “kuhu minna, mida teha” ja veidi hiljem ütled, et tuleks ära teha selle outsourcemine, siis tuleks teha üks taandamistehing. minu eesmärk on, et see rubriik saaks väga korralikult tehtud ja see, kas sinna sisestab phil collinsi kontserti linnaametnik x, y, z või lepingu alusel outsourcetud tööd tegev firma õ, pole minu kui tarbija jaoks mingit vahet. Ent minu kui “visionäärigrupi” liikme seisukohalt on oluline pointida, et ka see outsourcemise otsus tuleb teha ning see outsourcemine käima lükata, et see asi saaks lõpuks ometi tehtud. nii et siiski, sama konsensuslikult, see asi tuleks siiski ära teha.

sest see mareki mõte, et tegu pole mitte linnavalitsuse, vaid linna veebiga, on üks hea mõte. miski pressiosakonna asemel võtaks mina selle kogu ürituse nurgakiviks :)

(Henrik, sa võid vabalt arvamuse ka oma itar-tassi panna, ma niikuinii märkan seda peagi ja viitan siit:-)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.