veel eDem järellaineid

www.ega.ee eDem seminari järgsetest blogialgustest on Silver piisavalt tähelepanu saanud, so let me present you Dan & the KopaBlog ning mereteema. Eriti lahe on lugeda, et Dan kuulub kah Huberti fänklubisse. Kõik mis mina üldse Eesti merendusest tean, on tänu Meretunnile.

This entry was posted in Arhiiv, Foorum. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.