rohelised tühistasid mustamäe

Indrek viitab uudisele roheliste võidust: Rohelised tühistasid kohtu kaudu Mustamäe detailplaneeringu. Päris huvitav on lugeda ka EPLO kommentaarisaba, enamus on mõistagi mõttetu läbu aga paar kommenteerijat torkavad silma, vt “tegelik roheline”, “noor”, “jK”. Oleks nüüd seal veel slashdot-laadne mootor mis aitaks nt neil kolmel esile tõusta…

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)