ipod radioloogias

Technology Review kirjutab sellest, kuidas radioloogid iPodi kasutavad: piltide transpordiks. Väidetavasti enam kui 6000 kasutajat üle maailma. Dr. Osman Ratib: “It’s not an issue of what technology you use, but what you do with it.”

USA arenevast kohtupraktikast seoses anonüümsusega internetis, ehk mida peaksid kohtud arvestama andes loa nõuda välja kellegi identiteeti:

(1) provide notice to the potential defendant and an opportunity to defend his anonymity via a motion to quash;

(2) require the plaintiff to specify the statements that allegedly violate its rights;

(3) review the complaint to ensure that it states a cause of action based on each statement and against each defendant;

(4) require the plaintiff to produce evidence supporting each element of its claims, and

(5) balance the equities, weighing the strength of plaintiff’s evidence and the potential harm to the plaintiff if the subpoena is quashed against the harm to the defendant from losing his right to remain anonymous

Italian GSM provider warns: too many wiretaps. Läheb muideks kokku reedel/täna Klassikaraadios oleva saatega Räägivad, kus teemaks privaatsus (ja mina üks Ignari külalistest). Samast leiab ka seekordse ja varasemad saated (kahjuks RealMedia kujul, kes ametlikku reklaamiküllast pleierit ei soovi installida las proovib Real Alternative’it)

Kõik eelnev via bOingbOing.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.