auhaavamiskeiss soome moodi

Huvitav jälgida: Soome ajaveebnik Jani on kommenteerinud nende meediast põgusalt läbi jooksnud lastele usku peale suruva koolipapa juhtumit, koolipapa on Jani peale politseile kaevanud ja politsei on suht segaste selgitustega palunud Janil oma kirjutised maha võtta (link ingliskeelse teksi peale, lappa edasi-tagasi täienduste ja soomekeelse info leidmiseks). Viisaka inimesena on Jani kustutanud palutud osa tekstist, aga samas avaldanud ka politsei kirjad…

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)