interoperability

theReg — Opera to MS: Get real about interoperability, Mr Gates. Tõepoolest, Mr G firma tegevusest ja tegevusetusest tingituna avastavad paljud meist, et oleme aretanud endale veebirakenduse mis justnagu oleks avatud, aga tegelikult nõuab ühe konkreetse brauseri kasutamist…

This entry was posted in Arhiiv, Foorum. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.