pisikeste eksituste kunst

Väga hea lugu NYTimes’is sellest, kuidas arvutikasutamisega kaasnev pidev segamiste-tulv (e-post, mesnager jne) mõjutab meie mõtlemist ja mida selle segamise vastu plaanitakse teha: You There, at the Computer: Pay Attention. Kusjuures ma leidsin selle Urs Gasseri blogist (mis mul Feedreaderis tiksub) tänu John Palfrey blogile (mis mul kah pidevalt tiksub) kuna nähtavasti tuli mul sellel hetkel, kui ma Ursi algset postitust vaatasin, midagi vahele :-) NYT artikli lugemise käigus jõudsin ma käia vaatamas mis on järgmise nädala reisusihiks olevas kohas ilm … ning ühtlasi tutvuda laialdase koduilmajaamade pakkumisega. Ime, et ma üldse artikli lõpuni jõudsin lugeda.

Ehk et tegelemine tähelepanu-hajumisega on vajalik. Keegi võiks Thunderbirdile kirjutada vidina, mis jälgiks millise tõenäosusega ja kui kiiresti ma mingilt aadressilt tulnud kirjadele vastan ning otsustaks selle alusel, kas mulle on üldse mõtet kirja saabumisest teatada.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

 1. vello
  Lisatud 2. märts 2005 kell 15:29 | Püsiviide

  Tere.
  Kas keegi oskab mulle soovitada mõnda tasuta programmi,millega saab laduda kaminaid mitme mõõtmelisena.
  Olen arvutites üsna tume aga olen pottsepp ja oleks vaja
  programmi,millega saaks “kuivalt ” ja õieti laduda arvutis
  kaminaid-ahje.
  Ette tänades Vello.