mis jääb politsei kanda

Oi mulle meeldib see sõnastus loost Politsei hakkab netipiraate kohtusse saatma:

Härg ütles, et autoriõiguste kaitsjad ise internetipiraatide jälitamisega tegelema ei hakka. «Meil on koostööleping politseiametiga, kelle kanda jääb jälitustegevuse korraldamine.»

Ameerikas käib kõva vaidlus, et millal tohib ISPdelt andmeid nõuda, millisel kujul kaebdusi kohtule esitada jne. A meil on lihtne: koostölepe politseiametiga, mis siis korraldab jälitustegevust. Who cares kohus, kui meil on niisuur majandusvabadus, et töösturid saavad vajadusel politseiga lihtsalt kokku leppida?

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)