halloo, kas tele2 loeb meid?

OLGU LISATUD, et Tele2’lt juba ka vastus, vt ülalpool.

Kuivõrd mu kaasa on tele2 klient ja peab homme Tartusse minema uurisin netist järgi, kuidas sealmail m-parkimine käib. Tuleb välja, et linna jaguneb A, B ja C tsooniks, ning parkida saab iga operaatori võrgust. Mis on cool. Aga edasi süvenedes hakkab aina segasemaks minema.

Kõigepealt see tsoonide kaart, täpsemalt selle legend: nimelt tundub musta joonega olema tähistatud jalakäijate ala, lilla joonega parkimisautomaatidega kaetud tänavad … ning kalleimas ehk A piirkonnas on esimene tund tasuta. Mis muideks ei ole nii, kui viitsida lugeda allpool olevat detailset õpetust, kus muuhulgas on esile toodud vajadus paigutada parkimise algusaega näitav arusaadavalt, väljast nähtavalt ja loetavalt vormistatud kirjalik teade mootorsõiduki sisse, aga unustatud täpsustada, kuhu tuleb pista parkimiskell. Või mis saab, kui kirjalik teade on küll seespool, nähtav ja igati arusaadav aga paraku loetamatu (nt parkimiskell on arusaadav, aga suht mitteloetav).

Edasi õpetab mind Tele2, pärast pikka tsoonide loetelu leian käsukirjelduse mida numbrile 1720 saata: PA autonummer tsoon (kusjuures autonumbri võib järjekordsel saatmisel ära jätta, mis on abiks). Tore, Tartu kesklinnas siis tüüpi PA nummer PB… aga kuna hetkel on öö, saadan testiks hoopis sõnumi mis peaks andma vastuseks parkimise staatuse… ja saan vastuse: “Parkimisteenus ei tMMta vJi tekkis viga. Helistage telefonil 6866866
ja teatage vea kood 1105477737416.” Saan teada, et põhjus on lihtsalt selles, et telefonilt pole kunagi varem pargitud… ning tütarlaps nõustub, et see veakood on eriti jabur (sest selle koodiga ei ole tal midagi peale hakata, küsib telefoninumbrit ja salasõna hoopis).

Ja kõige selle tipuks väike maasikas 15-minutise tasuta aja kohta, mida EMTi süsteem suht lihtsalt ise arvestab:

NB! Tallinna tsoonikoodide VP ja KP ning Tartu tsoonikoodide AP, BP ja CP puhul hakatakse parkimistasu arvestama 15 minutit pärast mobiilparkimise aktiveerimist. Parkimise algusaeg tuleb fikseerida parkimis kellaga või kirjalikult paberil ning asetada sõiduki esiklaasile nähtavale kohale. Vastasel juhul tekib parkimistasu maksmise kohustus parkimise alustamise hetkest.

Mis tähendab, et lisaks M-parkimisele on vaja ka kirjalikku paberit vms… APPIIII!!!

Ei, siiski, juhe jooksis lõplikult kokku hoopis selle lausega:

PL Süsteem lõpetab parkimise sõnumi kohalejõudmise hetkel (millest võite lasta end teavitada saateraporti abil, mille saatmist saate määrata telefoni menüüst).

Neil pole muideks kahju sind igal täistunnil SMSiga teavitada parkimise olukorrast (“Igal täistunnil saadab süsteem Teile meenutuseks sõnumi parkimise kestmise kohta. “), aga lõpetamise kinnituse saatmine sõnumikeskusest oleks liigne luksus… Headööd :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.