tänasida uudisida

Olulisim on nähtavasti see, et Kalandusministrid ei otsustanud tarkavaranduspatentide üle. Peaksime paluma saatesse kommentaari meie põllumajandusministrilt, kas ta oli teemast ikka enne briifitud?

Eilses Postimehes oli kaks lugu, mis vääriksid kommenteerimist: Mobiilinumbri teisaldamine võtab aega seitse päeva (huvitavam see, et mitte-mobiilinumbri teisaldamine võtab terve kuu!) ja Arhiiv ulatub veebis igaüheni (ja asub ise http://ais.ra.ee/ais, päris huvitav on näiteks oma nimi sisse tippida ja avastada viide “väljasõidutoimikule”).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)