john gage links

Täna pidas iLaw seminaril (teiste hulgas) loengu John Gage, Sun’i Chief Researcher
ehk peateadlane. Kuna ma niikuinii loengu käigus läbi käidud aadressid
endale masinasse tippisin hilisemaks lugemiseks, siis olgu need ka siin
ära toodud. Esimene neist väärib erilist tähelepanu.

This entry was posted in Arhiiv, Foorum. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.